DiscontinuRecords

D-FRIED & DO NOT DISTURB @ FESTIVAL ESCENA POBLENOU

  • Date: 19 - Oct - 2013
  • Location: POBLENOU Barcelona
  • Venue: D-FRIED & DO NOT DISTURB @ FESTIVAL ESCENA POBLENOU
  •  

logo1

 

 

Estem encantats d’anunciar la presència de D-Fried & DO NOT DISTURB dins del festival de creació contemporània ESCENA POBLENOU que enguany es durà a terme durant els dies 18,19 i 20 d’octubre.

D-Fried presentarà el seu últim treball The lost Tomorrow, publicat en aquesta casa en vinil i digital.

El Festival Escena Poblenou va néixer el 2001 amb la voluntat de recolzar als creadors/es que dialoguen amb diferents disciplines i que busquen generar nous llenguatges escènics i diferents formes de relació amb espais no convencionals. Durant els seus primers 10 anys Escena Poblenou s’ha consolidat com un aparador de les arts escèniques més innovadores dins l’escena contemporània. Amb propostes de teatre de gest, dansa, humor, teatre d’objectes, art sonor, música performances e instal·lacions.

Per mes informació visita la seva web

http://www.escenapoblenou.com/blog/festival/

—————————-

Estamos encantados de anunciar la presencia deD-Fried & DO NOT DISTURB dentro del festival de creación contemporánea ESCENA POBLENOU que este año se llevará a cabo durante los días 18,19 y 20 de octubre.

D-Fried presentará su último trabajo The lost Tomorrow, publicado en esta casa en vinilo y digital.

El Festival Escena Poblenou nació en 2001 con la voluntad de apoyar a los creadores / as que dialogan con diferentes disciplinas y que buscan generar nuevos lenguajes escénicos y diferentes formas de relación con espacios no convencionales. Durante sus primeros 10 años Escena Poblenou se ha consolidado como un escaparate de las artes escénicas más innovadoras dentro de la escena contemporánea. Con propuestas de teatro de gesto, danza, humor, teatro de objetos, arte sonoro, música, performances e instalaciones.

Para más información visita su web

http://www.escenapoblenou.com/blog/festival/