DiscontinuRecords

Nev.Era & Xarlene @ Prèvia Eufònic a Tortosa

  • Date: 09 - May - 2014
  • Location: tortosa
  • Venue: Nev.Era & Xarlene @ Prèvia Eufònic a Tortosa
  •  

eufonic_tortosa_flyer

 

Nev.Era + Xarlene estaran presentant el festival  Eufònic a Tortosa a l’Escola d’Art i Disseny: juntament amb Dj Undo (Factor City),  el proper divendres 9 de maig.

Eufònic – Mostra d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre s’expandix també a Tortosa on lo proper divendres 9 de maig hi haurà dos actuacions programades dins la setmana cultural que organitza l’Escola d’Art i Disseny: Nev.Era acompanyat de les projeccions  de Xarlene, un espectacle que es verà també a Sónar 2014; i, a la terrassa del magnífic edifici, dj Undo, un dels noms per respectats de l’electrònica catalana, productor i cap del segell Factor City.

Les dos actuacions seran gratuïtes i es faran a la plaça Sant Joan, un dels espais més emblemàtics del nucli antic de Tortosa, com a preludi de la tercera edició d’Eufònic que enguany se celebrarà del 10 al 13 de juliol.

+ info ; Aqui

—————-

Nev.Era + Xarlene estarán presentando el festival Eufònic en Tortosa en la Escuela de Arte y Diseño: junto con Dj Undo (Factor City), el próximo 9 de mayo.

Eufònic – Mostra d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre  se expande también a Tortosa donde el próximo viernes 9 de mayo habrá dos actuaciones programadas dentro de la semana cultural que organiza la Escuela de Arte y Diseño: Nev.Era acompañado de las proyecciones de Xarlene, un espectáculo que se verá también en Sónar 2014; y, en la terraza del magnífico edificio, dj Undo, uno de los nombres por respetados de la electrónica catalana, productor y jefe del sello Factor City.

Las dos actuaciones serán gratuitas y se harán en la plaza Sant Joan, uno de los espacios más emblemáticos del casco antiguo de Tortosa, como preludio de la tercera edición de Eufònic que este año se celebrará del 10 al 13 de julio.

Nev.Era&Xarlene AV- TEASER2014 from discontinu records on Vimeo.