DiscontinuRecords

XTRNGR + DSLNC @ Festival d’Arts sonores i visuals Eufònic

  • Date: 06 - Sep - 2014
  • Location: Sant Carles de la Ràpita,
  • Venue: XTRNGR + DSLNC @ Festival d'Arts sonores i visuals Eufònic
  •  

Eufonic2014_cartell

Del 4 al 7  de setembre  s’hi celebra  la tercera edició  del festival d’arts sonores Eufònic. en diversos espais de les Terres de l’Ebre, en poblacions com Sant Carles de la Ràpita i Amposta i espais naturals del Delta de l’Ebre com lo Llac de l’Encanyissada, la Torre de Sant Joan o la Badia dels Alfacs.

El cartell d’enguany comptarà amb l’actuació de XTRNGR, que estarà presentant el seu últim treball Climbing [dis019], acompanyat de les espectaculars visuals de DSLNC, el dissabte 5 a l’impressionant escenari a l’aire lliure  Lo Túnel.

El festival que s’inaugura el dijous 4 amb l’espectacle Electronic Performers Triniti, i sessió de Raul Almeda dj, gaudirà  amb un complet programa d’accions sonores i Visuals,  residències artístiques, tallers i  Concerts amb noms com: WesphereThe Suicide of Western Culture,  Tiger Menja Zebra Bradien + Eduard Escoffet,  Za!,  Maria Coma,  Alizzz o  bRUNA.

Mira totes les activitats e info aquí
www.eufonic.net/

Per descobrir el que sonarà durant l’eufònic , escolta el mixset que Fibla ha muntat amb temes de tots els artistes que participen. Una bona manera d’anar obrint boca.

Eufònic 2014 mixset by Vicent Fibla on Mixcloud

———————————————

Del 4 al 7 de septiembre se celebra la tercera edición del festival de artes sonoras Eufònic. en diversos espacios del Delta de l’Ebre , en poblaciones como Sant Carles de la Ràpita yAmposta y espacios naturales del Delta de l’Ebre  como lo Llac de l’Encanyissada, la Torre de Sant Joan o la Badia dels Alfacs

El cartel de este año contará con la actuación de XTRNGR, que estará presentando su último trabajo  Climbing [dis019], acompañado de las espectaculares visuales de DSLNC, el sábado 5 en el impresionante escenario al aire libre Lo Túnel.

El festival que se inaugura el jueves 4 con el espectáculo Electronic Performers Triniti, y sesión de Raul Almeda dj,  gozará  de un completo programa de acciones sonoras y visuales, residencias artísticas, talleres y conciertos con nombres como:  WesphereThe Suicide of Western Culture,  Tiger Menja Zebra Bradien + Eduard Escoffet,  Za!,  Maria Coma,  Alizzz o  bRUNA.

Mira todas las actividades e info aquí
www.eufonic.net/

Para descubrir lo que sonará durante Eufònic, escucha el mixset que Fibla ha montado con temas de todos los artistas que participan.

Eufònic 2014 mixset by Vicent Fibla on Mixcloud