DiscontinuRecords

XTRNGR @ Festival L’Estrany

  • Date: 01 - Aug - 2014
  • Location: Banyoles
  • Venue: XTRNGR @ Festival L'Estrany
  •  

estrany2

Els propers divendres i dissabte 1 i 2 d’agost, podrem gaudir de l’Estrany, Festival de música insòlita i electrònica de Banyoles, amb la seva 6a edició, un festival que creix cada any i sempre amb gust.

Aquest any, L’Estrany aposta per més espais, set per ser exactes. I per al nostre entendre, compta amb un line-up de luxe.

La plaça major acollirà la inauguració del festival amb el directe de Tias & WaitinTom, paral·lelament a la trobada d’arts plàstiques. Després, en un original i limitat espai com és la barca elèctrica La Tirona, tindrà lloc el directe de Desert. I a continuació,  a les 22.00h,  a l’espai d’art Eat Art podrem gaudir de tres meravellosos directes: XTRNGR, que amb el seu últim àlbum, Climbing [DIS019] ha donat un gir al seu so, amb un discurs més experimental, futurista i iconoclasta. LOST TWIN oferirà el seu directe de hiphop abstracte i ritmes trencats,  i Throwing Snow, productor anglès, presentarà el seu últim i espectacular, Mosaic (Houndstooth).  Per arrodonir la nit, sessió del aragonès Dj Der (Hardy church) .

El festival seguirà l’activitat el dissabte, amb tallers al matí per als més petits de la mà de Koulomek i els Luthiers Drapaires seguit d’un aperitiu amb la segona sessió de Dj Der. El concert al bar800 amb la banda de dub Tribase i el fi de festa tindrà lloc al costat del preciós estany del poble de Banyoles, amb els directes i sessions de :

Ikonika (Hyperdub / uk) dj, Drums of death (Civil music / Uk) dj,  illum Sphere (Ninja tune / Uk) dj, Wooky & Videocratz (Spa.rk / Es) live,Sunny Graves (Disboot / Es) live, Insectotròpics (Es) Visuals.

Tot això per un preu ridícul i en un entorn immillorable! No t’ho perdis

http://estrany.info/ 

—————

Los próximos viernes y sábado 1 y 2 de agosto, podremos disfrutar de L’Estrany, Festival de música insólita y electrónica de Banyoles, con su 6 ª edición, un festival que crece cada año y siempre con gusto.

Este año,  L’Estrany apuesta por más espacios, siete para ser exactos. Y para nuestro entender, cuenta con un line-up de lujo.

La plaza mayor acogerá la inauguración del festival con el directo de Tias & WaitinTom, paralelamente al encuentro de artes plásticas. Después, en un original y limitado espacio como es la barca eléctrica La Tirona, tendrá lugar el directo de Desert. Y a continuación, a las 22.00h, en el espacio de arte Eat Art podremos disfrutar de tres maravillosos directos: XTRNGR, que con su último álbum, Climbing [DIS019] ha dado un giro a su sonido, con un discurso más experimental, futurista e iconoclasta. LOST TWIN ofrecerá su directo de hiphop abstracto y ritmos rotos, y Throwing Snow, productor inglés, presentará su último y espectacular, Mosaic (Houndstooth). Para redondear la noche, sesión del argones Dj Der (Hardy church).

El festival seguirá la actividad el sábado, con talleres por la mañana para los más pequeños de la mano de Koulomek y los Luthiers drapaires seguido de un aperitivo con la segunda sesión de Dj Der. El concierto en el bar800 con la banda de dub Tribase y el fin de fiesta tendrá lugar junto al precioso lago del pueblo de Banyoles, con los directos y sesiones de:

Ikonika (Hyperdub / uk) dj, Drums of death (Civil music / Uk) dj, illum Sphere (Ninja tune / Uk) dj, Wooky & Videocratz (Spa.rk / Es) live, Sunny Graves (Disboot / Es) live, Insectotròpics (Es) Visuales.

Todo esto por un precio ridículo y en un entorno inmejorable! No te lo pierdas

 

INFO:http://estrany.info/