DiscontinuRecords

Cartell_ESTRANY_2013

Festival l’Estrany 03/08/2013

Cartell_ESTRANY_2013

 

El festival L’Estrany de Banyoles torna el pròxim 3 d’agost amb la cinquena edició., aquest cop amb set propostes musicals en una sola jornada, i com sempre en un entorn privilegiat i agradable com són Banyoles i el seu estany. Els amants de les sonoritats atrevides i avantguardistes tenen, sens dubte, una boníssima oportunitat per trobar-se a Banyoles
aquest proper cap de setmana.

Començarà a les vuit del vespre, en un nou espai per al festival: el jardí del 800 Bar (Carrer Llibertat, 50).
Amb els directes de:
Nult, quintet de post-rock -pràcticament- instrumental, música intimista i fortament emotiva.
Pauk, artista d’aquesta casa, ens deleitara amb una improvisació on presentarà les seves àmplies capacitats de control d’instruments musicals d’avantguarda amb el seu arsenal de Modulars i el peculiar instrument monome demostrant les seves capacitats amb les quals aconsegueix plasmar un fort caràcter en al seu so.

A mitjanit començarà al parc de la Draga la sessió nocturna de L’Estrany. On trobarem
Herbata, veterans del dub en directe.
Iepi, trio instrumental i amants del soroll ben organitzat.
Pina per nosaltres un dels genis de l’electrònica nacional.
Alizz, músic de la nova era de la bassmusic, que demostrara perquè el sonar el va recomanar, entre els artistes nacionals.
Cauto i Dr. Res, (DJs), aquests dos músics, i també col·laboradors en aquest segell tancaran de ben segur amb l’alt nivell que ens tenen acostumats.
mes informació
L’estrany

——————————————————–

El festival l’Estrany  de Banyoles vuelve el próximo 3 de agosto con la quinta edición. Esta vez con siete propuestas musicales en una sola jornada, y como siempre en un entorno privilegiado y agradable como son Banyoles y su lago. Los amantes de las sonoridades atrevidas y vanguardistas tienen, sin duda, una buenísima oportunidad para encontrarse en Banyoles este próximo fin de semana.

Comenzará a las ocho de la tarde, en un nuevo espacio para el festival: el jardín del 800 Bar (Calle Libertad, 50).
Con los directos de:
Nult, quinteto de post-rock-prácticamente-instrumental, música intimista y fuertemente emotiva.
Pauk, artista de esta casa, nos deleitará con una improvisación donde presentará sus amplias capacidades de control de instrumentos musicales de vanguardia con su arsenal de Modulares y el peculiar instrumento monome demostrando sus capacidades con las que consigue plasmar un fuerte carácter en su sonido.

A medianoche comenzará en el parque de la Draga la sesión nocturna de l’ Estrany, donde encontraremos
Hierba, veteranos del dub en directo.
IEPI, trío instrumental y amantes del ruido bien organizado.
Pina por nosotros uno de los genios de la electrónica nacional.
Alizz, músico de la nueva era de la bassmusic, que demostrara porque el sonar lo recomendó, entre los artistas nacionales.
Cauto y Dr.res, (DJs), estos dos músicos, y también colaboradores en este sello cerrarán seguro con el alto nivel que nos tienen acostumbrados.

mas informacion

L’estrany