DiscontinuRecords

poster_tupper1

Tupper2 _Jornada de musica electronica y workshops

poster_tupper1

Dissabte Discontinurecords estarem a la jornada de música electrònica Tupper # 2 organitzada per l’associació cultural DeDO i Ableton User Group de Barcelona al Convent de Sant Agustí.

Tupper2 comptarà amb un dia ple d’activitats, amb tallers de producció musical, directes de música electrònicasessions de DJ, mercat amb productes relacionats amb la música i la producció musical i una fira de segells  on podràs trobar les nostres referències, i on posarem uns «disquitos» al costat dels nostres companys Lovethechaos.

Mira tota la programació :
http://tupperbarcelona.com/

—————————————————-

El sábado Discontinurecords estaremos en  la jornada de música electrónica Tupper#2  organizada por la asociación cultural DeDO y  Ableton User Group de Barcelona en el Convent de Sant Agustí.

Tupper2 contará con un dia repleto de actividades con talleres de producción musical, directos de música electrónica , sesiones de DJmercado con productos relacionados con la música y la producción musical y una  feria de sellos donde podrás encontrar nuestras referencias , y donde pondremos unos «disquitos» junto nuestros compañeros lovethechaos.

Mira toda la programación :
http://tupperbarcelona.com/